De trainers

Charlotte Schipperen

Op 6 jarige leeftijd is Charlotte Schipperen begonnen met judo bij de Veerse judoklub, het Nintai van voorheen. In haar jeugdjaren heeft zij aan wedstrijd-judo gedaan en in 1980 is ze Nederlands kampioen geworden. Na enige tijd niet meer actief op de mat te hebben gestaan begon het weer te kriebelen toen haar dochter op judo ging. Het plezier in de sport was weer als vanouds. Vanaf 2009 geeft ze les aan de jeugd. Eerst als jeugd-judo-leider en vanaf 2013 heeft ze de opleiding judoleraar A voltooid en in 2016 is zij geslaagd voor 2e Dan. Naast haar werk als judoleraar is Charlotte instructeur Zeker en Fit Bewegen en gediplomeerd pedicure.

Michiel van Hooft

Michiel is op 12-jarige leeftijd met judo begonnen bij Judoclub Drunen onder judo grootmeester Jan van Gent (8e dan). Na een aantal jaren te hebben geassisteerd tijdens de lessen, heeft hij in 2011 zelf de opleiding tot judoleider volbracht. Hierna ging hij verder en in 2017 voltooide hij judoleraar B en in 2018 slaagde hij voor de 

4e dan judo.
Naast het judo is hij sinds een aantal jaren ook actief bezig met jiu-jitsu.  Michiel geeft ook les bij JC Drunen en staat, in zowel Drunen als Kaatsheuvel, wekelijks op de mat om zelf te trainen.
Naast het lesgeven en trainen is Michiel examinator bij de Dan-examens in Zuid-Nederland.

Hij is vader van een zoon en dochter en werkzaam als senior service engineer bij een bedrijf voor medische laboratoriumapparatuur.

Michel den Turk

Michel "moest" op 9-jarige leeftijd een sport kiezen en judo leek hem wel leuk. 20 Jaar later traint hij nog steeds. 

Al jong ging hij mee naar wedstrijden, hij haalde hij nauwelijks prijzen, maar vond het zó leuk om te doen. Het ging steeds beter en uiteindelijk mocht hij meedoen aan het Nederlands Kampioenschap onder de 21 jaar, daar werd hij tweede. Je ziet dus, als je volhoudt en je vindt het leuk, dan kun je ver komen!
Vanaf zijn 16 jaar ging hij assisteren in lessen, hierna volgde het coachen en op zijn 18e is hij begonnen aan de opleiding tot jeugd-judo-leider. Met 21 jaar behaalde Michel zijn licentie leraar A, waarna in 2015 leraar licentie B en zijn 2e Dan volgde. Inmiddels is hij 3e Dan judo en zou hij het erg leuk vinden als hij ooit examen kan doen voor nóg een Dan hoger.