Vraag en antwoord

Hier vind je de meest gestelde vragen met antwoorden. Staat je vraag er niet bij? Dan kan je contact opnemen via het contactformulier.

Veelgestelde vragen

De Japanse naam 'NINTAI' is vrij vertaald in het Nederlands 'GEDULD'. (Dus NINTAI is een schone zaak).
Bij 'nieuws / agenda' kan je zien wanneer dit plaatsvindt. De adresgegevens waar de clubkampioenschappen worden gehouden kan je daar ook vinden.
De Dojo van judovereniging Nintai staat in Raamsdonksveer. Adres: Brahmsstraat 3, 4941 AG Raamsdonksveer. Dit is het gebouw waar vroeger de bibliotheek zat.
De sporten die bij Nintai gegeven worden zijn: Judo en Kempo. Naast het trainen zijn er regelmatig activiteiten in de dojo van Nintai, zoals onderlinge wedstrijden, speurtochten, enz.
Om je aan te melden kan je gewoon op de trainingslocatie binnen lopen voorafgaand aan een training. De trainer of contactpersoon kan gelijk de meest belangrijke informatie geven en je kan meestal gelijk een paar keer meedoen om te proberen! Je kan ook informatie krijgen door ons een bericht te sturen met het contactformulier. Meer informatie kan je ook hier vinden.
Je kan een bericht sturen op het contactformulier. Kies het juiste onderwerp en het bericht wordt direct naar de juiste persoon verzonden.
  • Kinderen tot 13 jaar € 32,50 per kwartaal
  • Kinderen van 13 tot 18 jaar € 38,50 per kwartaal
  • Senioren € 42,25 per kwartaal
  • Rustende leden € 12,50 per kwartaal
  • Opzeggen van het lidmaatschap kan bij de contactpersoon of trainer van de afdeling waar getraind wordt. Daar teken je het opzegformulier. De opzegtermijn bedraagt 1 maand voorafgaand aan het nieuwe kwartaal. Telefonisch of via e-mail kan niet worden opgezegd.
    De webmaster van de homepage van Judovereniging Nintai is Hugo Buswijller. Voor vragen of opmerkingen over de site kun je mailen naar: webmaster@jvnintai.nl. Je kan ook een bericht achter laten op het contactformulier.