Trainers

Wie zijn de trainers bij Nintai? We stellen ze graag even aan je voor.

Charlotte Schipperen

Op 6 jarige leeftijd is Charlotte Schipperen begonnen met judo bij de Veerse judoklub, het Nintai van voorheen. In haar jeugdjaren heeft zij aan wedstrijd-judo gedaan. en in 1980 is ze Nederlands kampioen geworden. Na enige tijd niet meer actief op de mat te hebben gestaan begon het weer te kriebelen toen haar dochter op judo ging. Het plezier in de sport was weer als vanouds. Vanaf 2009 geeft ze les aan de jeugd. Eerst als jeugd judoleider en vanaf 2013 heeft ze de opleiding judoleraar A voltooid en in 2016 is zij geslaagd voor 2e dan. Naast haar werk als judoleraar is Charlotte instructeur Zeker en Fit Bewegen en gediplomeerd pedicure.

Lotte de Heijde

Informatie over Lotte volgt later.

Klaas Bakker

Klaas Bakker is judoleraar B en 4e Dan judo, 5e Kyu Ji jitsu en is instructeur bij Zeker En Fit Bewegen. Klaas is in 1962 lid geworden van judoclub Valiant in t Harde. In 1970 in dienst gegaan bij de Marine en in 1980 gaan werken bij de PNEM in Geertruidenberg. In datzelfde jaar werden zijn dochters lid van JV Nintai. In 1982 is hij ook lid geworden van onze vereniging en geeft sinds 1985 les aan judoka’s van Nintai.

Ton Smit

Ton Smit is geboren in Rotterdam. Hij is op zijn 5e jaar begonnen met judo. Toen er tijdens de judolessen een vriend Kempo introduceerde vond hij dit zo geweldig en heeft daarom voor deze sport gekozen. De kemposport doet hij sinds zijn 15e jaar, dus al meer dan 55 jaar. Nog steeds geeft hij Kempo-lessen met veel plezier.