Trainers

Wie zijn de trainers bij Nintai? We stellen ze graag even aan je voor.

Charlotte Schipperen

Op 6 jarige leeftijd is Charlotte Schipperen begonnen met judo bij de Veerse judoklub, het Nintai van voorheen. In haar jeugdjaren heeft zij aan wedstrijd-judo gedaan. en in 1980 is ze Nederlands kampioen geworden. Na enige tijd niet meer actief op de mat te hebben gestaan begon het weer te kriebelen toen haar dochter op judo ging. Het plezier in de sport was weer als vanouds. Vanaf 2009 geeft ze les aan de jeugd. Eerst als jeugd judoleider en vanaf 2013 heeft ze de opleiding judoleraar A voltooid en in 2016 is zij geslaagd voor 2e dan. Naast haar werk als judoleraar is Charlotte instructeur Zeker en Fit Bewegen en gediplomeerd pedicure.

Lotte Schipperen

Judo is er bij mij met de paplepel ingegoten. Met een fanatieke moeder (Charlotte Schipperen) kon ik niet achter blijven en ben zo op jonge leeftijd bij Nintai begonnen. Toen ik gele band werd ben ik begonnen met wedstrijd judo.

Op 12 februari 2012 behaalde ik mijn eerste dan judo. Hiervoor hielp ik mijn moeder al mee met de lessen. Sinds 2014 geef ik zelf judoles aan de wedstrijdgroep van Nintai en ga mee naar alle JBN wedstrijden om mijn judoka's te coachen.

In 2016 rondde ik mijn opleiding gehandicapten zorg af en ben in 2017 begonnen met de opleiding tot personal training en lifestyle coach waar ik binnenkort, met een eigen bedrijf, mee van start ga.

Mijn visie: Samen tot een zo hoog mogelijk niveau komen, waar plezier en hard werken voorop staan. Zowel de judoka's als de trainers geven 100% om dit werkelijkheid te maken.