Inschrijving onderlinge wedstrijden

Wij zijn erg blij met het grote aantal kinderen wat elke keer meedoen aan de onderlinge wedstrijden. We hopen dat jullie deze keer ook weer zullen meedoen. Net als altijd worden jullie ingedeeld in een team op basis van je lengte, gewicht en je kleur band/slip. Zo zorgen wij er voor dat het voor iedereen een leuke middag zal worden. Natuurlijk mogen er ook toeschouwers zijn! Zo steken de toeschouwers ook nog wat op van judo, de regels en de gang van zaken rondom een wedstrijd.

Gezelligheid en het “leren partijtjes draaien” staan voorop bij de onderlinge wedstrijden. Daarom zijn ze minder geschikt voor de wedstrijdjudoka’s. Alle judoka’s tot en met 12 jaar mogen gratis meedoen. Ben je ouder als 12, maar ben je pas net gestart, dan ben je ook van harte welkom! Deelname aan de onderlinge wedstrijden wordt beloond met een oorkonde. Denk eraan….meedoen is veel belangrijker dan winnen!

Binnenkort zijn er weer onderlinge wedstrijden. Hiervoor kun je je inschrijven! Vul daarvoor het onderstaande formulier in.

  Datum: 2 juni 2018
  Locatie: Dojo Judovereniging Nintai, Brahmsstraat 3, 4941 AG in Raamsdonksveer
  Tijd: 3 t/m 8 jaar: 15:00 – 16:30
    8 t/m 12 jaar: 15:00 – 16:30

  Graag een kwartier van te voren aanwezig zijn.

  Wil je (als ouder) meehelpen om een groepje te begeleiden of achter de tafel zitten voor de klok? Judo-kennis is niet vereist.
  3 t/m 7 jaar8 t/m 12 jaarmaakt mij niet zo veel uit