Het bestuur

Het bestuur van Nintai bestaat uit een aantal mensen. Deze stellen wij graag even aan je voor.

Mari van kuijck, Voorzitter

Mari van Kuijk woont samen met zijn vrouw Caroline van Engelen en hun zoon Simon in Geertruidenberg. Oorspronkelijk opgegroeid in Leende (bij Eindhoven) en na wat omzwervingen in 2005 in Geertruidenberg terechtgekomen. Hij werkt al weer een hele tijd bij een logistiek adviesbureau met kantoor in Breda waar hij eindverantwoordelijkheid draagt. Zij helpen bedrijven bij het bedenken en realiseren van logistiek operaties. Zijn hobbies zijn oude atlassen verzamelen en luchtopnames maken met mijn drone. Daarnaast probeert hij wekelijks wat kilometers te maken op de racefiets.

Maurice Zonligt, Secretaris

Eind september 2018 heeft Maurice het secretariaat over genomen van Petra Janssens. Na bijna 10 jaar inzet voor de vereniging gaf zij het spreekwoordelijke stokje door.

Maurice is vader van 2 kinderen. Dochter Milou judoot in de groep 9 tot 12 jaar. Maura van 2 moet nog even wachten voor ze de mat op mag stappen. Samen met zijn vrouw Monique woont Maurice in Raamsdonksveer. Als ondernemer is hij al vele jaren betrokken bij bedrijven en organisaties in management teams en besturen. Deze ervaring wil hij de komende jaren gaan inzetten voor Nintai.

Eelco Deckers, Penningmeester

Eelco Deckers is getrouwd met Lilian en heeft 3 kinderen, Chloë, Quinte en Keira welke alle drie bij Nintai Judoën. Hij is werkzaam als servicemonteur in de buitendienst bij Holmatro. Verder doet hij redelijk veel aan sport waarbij wielrennen en hardlopen zijn grootste hobby's zijn.

Marijke van der Velden, Organisator

Marijke van der Velden is een moeder van drie jonge kinderen en is in september 2016 bij de judovereniging gekomen. Het warme welkom van de club gaf ons een goed gevoel. Sinds 2018 is zij het bestuur gaan helpen en sinds maart 2018 ben ik ook echt toegetreden tot het bestuur. Als bestuurslid probeert Marijke te helpen daar waar ze kan. Het organiseren van activiteiten is één van de hoofdzaken die aan haar is toebedeeld. Nintai is natuurlijk een judovereniging, maar er is niks leukers om soms ook andere activiteiten te hebben.

Hugo Buswijller, Webmaster

Hugo Buswijller is de vader van Sander en Amy en woont met Monique in Raamsdonksveer. Hij heeft onze website ontwikkeld en onderhoudt deze voor de vereniging. Hugo is werkzaam als software ontwikkelaar en bouwt voor zijn werk webportals bij MSG en voor zijn eigen bedrijf HuBus Media. In zijn vrije tijd gaat hij graag een rondje fietsen op zijn ligfiets, houdt van fotograferen en is hij regelmatig met zijn gezin op de Brabantse wateren te vinden.