Het bestuur

Het bestuur van Nintai bestaat uit een aantal mensen. Deze stellen wij graag even aan je voor.

Eelco Deckers, Penningmeester

Eelco Deckers is getrouwd met Lilian en heeft 3 kinderen, Chloë, Quinte en Keira welke alle drie bij Nintai Judoën. Hij is werkzaam als servicemonteur in de buitendienst bij Holmatro. Verder doet hij redelijk veel aan sport waarbij wielrennen en hardlopen zijn grootste hobby's zijn.

Marijke van der Velden, Organisator

Marijke van der Velden is een moeder van drie jonge kinderen en is in september 2016 bij de judovereniging gekomen. Het warme welkom van de club gaf ons een goed gevoel. Sinds 2018 is zij het bestuur gaan helpen en sinds maart 2018 ben ik ook echt toegetreden tot het bestuur. Als bestuurslid probeert Marijke te helpen daar waar ze kan. Het organiseren van activiteiten is één van de hoofdzaken die aan haar is toebedeeld. Nintai is natuurlijk een judovereniging, maar er is niks leukers om soms ook andere activiteiten te hebben.

Hugo Buswijller, Webmaster

Hugo Buswijller is de vader van Sander en Amy en woont met Monique in Raamsdonksveer. Hij heeft onze website ontwikkeld en onderhoudt deze voor de vereniging. Hugo is werkzaam als software ontwikkelaar en bouwt voor zijn werk webportals bij MSG en voor zijn eigen bedrijf HuBus Media. In zijn vrije tijd gaat hij graag een rondje fietsen op zijn ligfiets, houdt van fotograferen en is hij regelmatig met zijn gezin op de Brabantse wateren te vinden.