Rabo ClubSupport, stem op ons!

Beste judoka’s, leden en ouders,

Iedereen verdient een plek waar je altijd welkom bent. Waar je jezelf kunt zijn en elkaar sterker maakt. Ongeacht afkomst, kleur, geaardheid, geloof, beperking of leeftijd. Clubs en verenigingen zijn zulke plekken. Van sport, hobby, tot kunst en cultuur. En dat moet zo blijven. Daarom helpt Rabo ClubSupport lokale verenigingen met kennis, netwerk en geld. En daarmee hun omgeving. Doe je mee?

Van 4 tot 25 oktober kun jij je stem uitbrengen op Judovereniging Nintai.

Van 1 tot en met 14 november zijn de finale uitreikingen en horen wij of we financiële ondersteuning krijgen.

Als coöperatieve bank heeft de Rabobank geen aandeelhouders, maar leden. Elk jaar geven zij een deel van de winst terug aan de maatschappij. En het leuke is: de leden beslissen mee! Zo bepalen zij samen waar het geld naartoe gaat. Dus word vandaag nog gratis lid van de Rabobank, stem op Nintai en draag bij aan een mooiere wereld.

Vergeet ook niet je familie, vrienden en kennissen te vragen om op ons te stemmen.

Stem op ons in de Rabo App of op rabo.nl/clubsupport.

Met vriendelijke groet,


Chantal Choenni
(waarnemend) Secretaris Judo Vereniging Nintai