Vayenne pakt zilver op het internationale Sprokkeltoernooi in Rijen

Op zondag 9 februari beten Lotte en Chloë het spits af. Lotte was de eerste wedstrijd nog niet helemaal wakker, dus voordat de tweede partij begon hebben we Lotte even wakker geschud en dit was goed te zien in haar tweede partij. Ze heeft alles gegeven. Chloë won haar eerste partij door lekker te knallen. De andere 3 partijen was ze te afwachtend en durfde niet goed in te zetten. Hier gaan we weer aan werken.

Na deze 2 toppers was het de beurt aan Cas, Blaze, Lars, Vayenne en Gabriella. Cas won zijn eerste partij en verloor de andere 2. Hard gewerkt jongen. Blaze had het de afgelopen 2 weken zwaar, vooral met zichzelf. Deze week hadden we een afspraak met elkaar gemaakt en daar heeft hij zich super aan gehouden. Dit resulteerde tot winst partijen en een welverdiende derde plek.

Lars had het zwaar vandaag. Kwam allemaal grote jongens tegen en wist zich goed staande te houden. Vayenne won alle partijen tot de finale. Hier verloor zij net met een wazari. Een geweldige zilveren medaille. Als laatste was het de beurt aan Gabriella, ze mocht meedoen met een leeftijdscategorie lager. Ze won 1 partij en verloor de andere. Super gedaan! Wij kijken weer terug op een schitterende ochtend.