Kempo Sensei Ton Smit is overleden

Binnen Nintai kennen we sensei Ton als een gedreven en lieve man. We hebben hem jaren geleden leren kennen toen hij met zijn Kempo school een ruimte huurde bij J.V. Nintai. Als hij kempo les gaf, stond hij voor de groep als een gedreven, gepassioneerde man. Vol kracht leerde hij zijn leerlingen de kracht van kempo. Zo’n leraar konden we bij Nintai goed gebruiken en zodoende heeft hij jarenlang de judoleraren geholpen de lessen te verzorgen. Na een aantal jaar bleek de kempo toch zijn echt liefde te zijn en konden wij gelukkig nog regelmatig gebruik maken van zijn diensten tijdens onderlinge wedstrijden, clinics op scholen en andere activiteiten.

We zullen sensei Ton missen binnen de vereniging en wensen zijn familie een deel van de kracht die Ton elke les liet zien voor de komende tijd.