22 podiumplekken voor Judo Vereniging Nintai in Hank

Op zaterdag 25 mei 2019 mochten we vertrekken naar onze vrienden in Hank van Judovereniging Mens-Sana.

Om 8:00 uur stonden de eerste fanatieke judoka’s al voor de deur. Mick Broer, Rody v/d Velden, Vayenne v. Dortmont, Blaze Leenaars, Ivo v/d Vleuten, Artur Kanters, Liz Boogers en Thijs Meijer beten het spits af. Al deze judoka’s hebben hun uiterste best gedaan om ons te laten genieten van goede inzet en mooie partijen. Veel van deze partijen werden met winst afgesloten en voor de anderen was het een mooi leermoment die dag.

Om 10:00 uur was het de beurt aan Justin v/d Vleuten, Gabriella Westerduijn, Seth Voermans, Thieme Vermeulen, Jill Boogers, Fleur v/d Mooren en Timo Jansen. Ook deze kanjers hebben schitterende partijen laten zien. Ook hier werd weer het nodige eremetaal verdiend.

Om 12:00 uur stond de laatste groep op de weegschaal. Lars v. Dun, Owen v. Dongen, Cas v. Elzelingen, Maaike Ligtvoet, Wendy v. Doesburg, Leonne Pas en Anne Barnhoorn. Voor Leonne was dit haar allereerste toernooi. Ze was erg zenuwachtig in het begin, maar dit was zeker op de tatami niet te zien. Wat een tijger!

De volgende medailles werden mee naar huis genomen. Goud voor: Vayenne, Artur, Liz, Thijs, Thieme, Jill, Fleur, Timo, Lars, Owen, Cas, Leonne en Anne.

Het zilver was voor: Mick, Ivo, Maaike en Wendy

Brons behaalde: Rody, Blaze, Gabriella, Seth en Justin

De coaches zijn trots op dit resultaat!