NINTAI opent het seizoen met een teamtoernooi en barbecue

Op zondag 2 september organiseerde de wedstrijdgroep van JV NINTAI een onderling teamtoernooi met als afsluiting een heerlijke barbecue. Om 14.30 druppelde de eerste fanatieke judoka’s binnen. Klokslag 15.00 startte sensei Lotte met een warming up. Sit ups, push ups, rennen, tijgeren, abi. Alles van de trainingen kwam naar boven om zo snel van start te kunnen gaan met de wedstrijden.

Weken van te voren hebben sensei Lotte en Lars teams gemaakt. De teams zagen er als volgt uit: team 1 bestond uit: Daan Cheizoo, Danique de Beus, Fleur v/d Mooren, Justin v/d Vleuten, Lotte van Dun en Liz Boogers. Team 2: Sven Tuerlings, Quinte Deckers, Maaike Ligtvoet, Thieme Vermeulen, Gabriella Westerduijn, Vayenne v. Dortmont en Bastiaan Fonterosa. Team 3: Jay Huijsmans, Aimy de Beus, Anne Barnhoorn, Douwe Jansen, Timo Jansen, Artur Kanters, Jill Boogers en Mick Broer. Team 4: Chloë Deckers, Cas v. Elzelingen, Lars van Dun, Stan Verduijn, Simon v. Kuijk, Seth Voermans en Rody v/d Velden. Het laatste team bestond uit: Michelle Wong, Owen v. Dongen, Yente de Beus, Marit v. Dortmont, Jayden Smolders en Ivo v/d Vleuten.

Het ene team was nog harder te horen dan het andere team met aanmoedigen. Na vele partijen gejudood te hebben werden alle punten bij elkaar opgeteld en werd er gekeken wie er het meeste had gewonnen. Team 3 en Team 4 hadden evenveel punten en stonden dus beide op de eerste plaats. Echter had team 4 met hogere scores gewonnen waardoor zij er met de beker vandoor gingen. Alle andere team verdiende een mooi vaantje.

Na deze geweldige partijen stond er een overheerlijke barbecue klaar. Catharina Hoeke is stand en land afgegaan om deze barbecue rond te krijgen en er een geslaagde avond van te maken. Dit is zeker gelukt! Alle ouders/trainers en kids hebben zichtbaar zitten genieten van het eten en de gezelligheid. Rond de klok van 21:00 uur gingen alle kids en ouders moe maar voldaan richting huis.

Al met al een geslaagde opening voor het nieuwe wedstrijdseizoen! De judoka’s en sensei Lotte willen apart nog even Lars Laro en Catharina Hoeke bedanken voor hun inzet de afgelopen weken om dit feestje compleet te krijgen!

Zondag 7 oktober is onze wedstrijdgroep te zien op het judotoernooi in Made.