3e Onderlinge wedstrijden

Op  zondag 10 juni stonden de onderlinge wedstrijden weer op de agenda. Voor de derde keer dit seizoen konden alle recreantenjudoka’s laten zien wat ze allemaal al geleerd hebben. Dit deden ze door tegen elkaar te judoën in echte wedstrijdjes! Voor sommige kleintjes was dit wat spannend, maar door de super lieve scheidsrechters en hulpouders is dit allemaal goed gegaan.

Ook bij de grotere was het een supermiddag en hadden de vele ouders en grootouders hele mooie dingen kunnen zien op de mat. Ook al doen ze nog geen echte wedstrijden, ze doen toch niet onder voor de wedstrijdjudoka’s!

Nadat alle wedstrijdjes waren gedaan was het tijd voor de diploma’s. Hard werken wordt namelijk beloont en omdat iedereen kampioenen zijn is er voor iedereen dezelfde prijs. Vandaag was echter een specialere dag, want vandaag waren het de laatste onderlinge wedstrijden van het seizoen. Dat betekend dat er ook medailles werden uitgereikt. Hoe vaker iemand in het seizoen meedoet met de onderlinge wedstrijdjes, hoe mooiere medaille ze kunnen verdienen. Vol trots liepen de kinderen de mat af met hun mooie medaille en nadat de laatste foto’s waren gemaakt was het tijd om op te ruimen.

Alle dank gaat uit naar de vrijwilligers, want zonder hun kunnen we dit niet doen voor de judoka’s!! Ook bedankt aan alle ouders voor de leuke support.