Clubkampioenschappen Judovereniging Nintai succesvol verlopen

Bekijk hier de foto-serie.

Zondag 21 januari werden de jaarlijks terugkomende clubkampioenschappen gehouden. Dit jaar is er gekozen om het in de tijdelijke accommodatie in de Brahmsstraat 3 te Raamsdonksveer te houden. Wat een succes was dat. In een, ondertussen, vertrouwde omgeving. Zeker voor onze kleinste deelnemers.
Om stipt 10.00 uur werd de openingstoespraak gehouden. De kinderen gingen na deze korte toespraak snel naar de mat waar zij ingedeeld waren en binnen enkele minuten stonden de eerste judoka’s al op de mat om de eerste partij te draaien.
De kleuters hadden een verkort programma. Om ongeveer 12.00 uur mochten zij het podium al beklimmen. Bij poule 1 en 2 werden de prijzen als volgt verdeeld. Poule 1: 1ste Thijs, 2de Giovanni en 3de Lars. Poule 2: 1ste Mick, 2de Bastiaan en 3de Rody

Poule 1 en 2 gezamenlijk op het podium.
Door de oudere judoka’s werd na de lunchpauze nog verder gejudood. De mooiste technieken kwamen aan bod. De toeschouwers konden genieten van een enorme inzet. Daardoor liep ook de temperatuur goed op, maar gelukkig had de catering voor voldoende voorraad gezorgd.
Tegen twee uur waren ook de partijen van de andere judoka’s afgelopen. In de volgende poules volgen nu de uitslagen. Bij poule 3 t/m poule 23 werden de prijzen als volgt verdeeld:
Poule 3: 1ste Chris, 2de Lotte, 3de Jesse, Ivo en Liz. Poule 4: 1ste Gabriëlla, 2de Brenda, 3de Ilse en Anna. Poule 5: 1ste Keira, 2de Aafke, 3de Amy. Poule 6: 1ste Senna Stoop, 2de Senna Zwaans, 3de Megan, Joy en Gaby. Poule 7: 1ste Melle, 2de Hugo, 3de Jayden. Poule 8: 1ste Tijs, 2de Mike, 3de Lars. Poule 9: 1ste Timo, 2de Colin, 3de Lucas. Poule 10: 1ste Wesley Snijders, 2de Tyro, 3de Wesley van Veghel, Lucas en David. Poule 11: 1ste Martijn, 2de Jens, 3de Kyano en Michel. Poule 12: 1ste Finn, 2de Tijl, 3de Rick. Poule 13: 1ste Niek, 2de Roy, 3de Merijn. Poule 14: 1ste Joëlle, 2de Roos. Poule 15: 1ste Bart, 2de Pieter, 3de Nina. Poule 16: 1ste Melvin, 2de Linske, 3de Rick. Poule 17: 1ste Marit, 2de Jill, 3de Vayenne, Seth Voermans en Seth Jansen. Poule 18: 1ste Justin, 2de Arthur, 3de Casper, Simon en Yenthe. Poule 19: 1ste Douwe, 2de Thieme, 3de Duke en Stan. Poule 20: 1ste Daan, 2de Cas, 3de Chloë. Poule 21: 1ste Lars, 2de Anne, 3de Quinte en Maaike. Poule 22: 1ste Femke, 2de Wendy, 3de Tigo, Sven en Owen. Poule 23: 1ste Wesley, 2de Suze, 3de Aimy en Danique.
Tijdens de lunchpauze en na de prijsuitreiking waren er twee trekkingen van de loterij. Vele prijzen uit sponsoring kwamen bij de gelukkige winnaars terecht. We kunnen deze dag zeker als succesvol beschouwen.
Volgt nog een woord van dank. Vooral voor de judoka’s die op sportieve wijze hun strijd gestreden hebben. Verder een woord van dan aan de toeschouwers, welke ook gezorgd hebben voor een goede verdienste vanuit de loterij en genuttigde consumpties. En tot slot een woord van dank voor de vele vrijwilligers!! Zonder deze mensen is het onmogelijk om een clubkampioenschappen te draaien. Hartelijk dank voor alle hulp.
Mocht u na het lezen van dit nieuwsbericht een impressie willen krijgen van deze dag, de foto’s zijn te vinden op de FaceBook pagina en op de site van judovereniging Nintai.