Groot succes weekend bij Judovereniging NINTAI

In het weekend van 11 en 12 november vonden er 2 toernooien plaats waar JV. NINTAI aan mee deed.

Zaterdag 11 november vertrok NINTAI met 3 judoka’s naar het adidas internationaal residentie toernooi. In alle vroegte vertrokken coach Lotte en Lars met Michelle Wong naar Den Haag. Het haagse volkslied als opening heeft indruk gemaakt bij Michelle. Ze keek haar ogen uit aan wat er allemaal om haar heen gebeurde. Michelle heeft heel netjes staan judoen en de coaches waren trots op haar.

Tussendoor konden de coachen de grote stad even gaan bezichtichtgen. Iet wat verkeerd gekeken naar de andere weegtijden in een jog/sprint tempo terug naar de dojo waar Daan Cheizoo en Chloë Deckers stonden te wachten.

Daan vond dit grote toernooi toch best wel spannend. Een paar snoepjes erin en wat drinken hielp goed. Dit liet hij in zijn eerste partij zien en won deze partij. Na hard knokken resulteerde dit tot een derde plaats!

Als laatste mocht Chloë haar krachten laten zien. We waren samen gereden dus ook Daan bleef gezellig naar zijn clubgenootje kijken en aanmoedigen. Chloë heeft vandaag alles gegeven wat ze in zich had en dit resulteerde tot een schitterende eerste plaats.

Al het extra trainen werd vandaag beloond. Niet alleen de judoka’s hadden een smile van oor tot oor, ook de ouders en vooral de coaches konden niet meer stoppen met lachen en knuffelen! De kids mochten achterin de auto kiezen waar we gingen uiteten. Dit werd natuurlijk de mac. Wat een geweldige dag was dit!

Ook zondag 12 november stond JV. NINTAI weer op de tatami. Deze keer met 26 judoka’s van de wedstrijdgroep. In drunen hielden ze het jaarlijkse teamtoernooi. Coach Lotte kreeg vandaag hulp van oud trainer Jeroen Boogers en Femke Aarden. Zij wil deze als eerste enorm bedanken voor hun inzet.

Nintai deed mee met 6 teams.

-12 jaar

Team 1: Seth Voermans, Stan Verduijn, Daan Cheizoo, Cas van Elzelingen en lars van dun.

Team 2: Seth jansen, Yente de Beus, Quinte Deckers, Chloë Deckers, Rick Frints.

Team 3: Justin v/d Vleuten, Thieme Vermeulen, Douwe Jansen, Daan Cheizoo, Michelle Wong,

Team 4 (combi team): Jill Boogers, Vayenne v. Dortmont, Marit v/d Broek, Stan Sweep, Lex Vaan en Imke vaan.

-15 jaar:

team 1: Danique de Beus, Suze Smits, Kyran Lior, Owen van Dongen, Sven Tuerlings

18 jaar:

Team 1: Aimy de Beus, Wesley de Man, Tigo Zijlmans, Femke Aarden, Wendy van Doesburg.

Nintai team 3, – 12 jaar deed het zo goed dat ze in de finale kwamen. De andere teams moedigde hun clubteam hard aan. De scheids kon er bijna niet bovenuit komen. NINTAI 3 ging nam de eerste plek mee naar huis. Een club groepsknuffel op het eind.

De andere teams van JV NINTAI hebben super hard gewerkt voor een welverdiende derde plaats.

Coach Lotte en Lars kijken terug op een zeer geslaagd weekend. Zondag 26 november staan wij weer in Beek en Donk om daar onze krachten te laten zien.