Druk judoweekend bij judovereniging NINTAI

In het weekend van 4 en 5 november vonden er 2 toernooien plaats bij judovereniging Nintai.

Op zaterdag 4 november vond het hajime plaats. Dit keer voor het eerst in onze tijdelijke locatie in Raamsdonksveer. Danielle van Dongen nam voor het eerst de organisatie op zich van het hajime en deed dit met een brede lach. In de eerste groep deden de volgende judoka’s mee: Simon, Justin, Seth, Thieme, Duke, Artur, Marit en Douwe. Onze mini’s hebben weer mooie partijen laten zien. De volgende judoka’s verdiende een volgende vaan: Justin en Marit (geel), Arhut (groen), Thieme en Duke (zwart).

In de tweede groep zaten de wat oudere judoka’s: Chloë, Quinte, Sven, Aimy, Danique, Owen, Maaike, Stan, Lars en Fleur. Ook hier stonden we af en toe te kijken met open mond. Ook hier werden 1 vaan en 1 medaille verdiend. De groene vaan ging naar Danique en de Bronze medaille ging naar zus aimy.

Zondag 5 november stond er een JBN toernooi in Breda klaar. 12 judoka’s hebben vandaag alles gegeven wat ze in zich hadden. Als eerste mochten Michelle wong, Chloë Deckers, Quinte Deckers en Femke Aarden hun kunsten laten zien. Wat hebben deze meiden geknokt. Chloë wist tot de finale te komen. In de finale heeft ze alles gegeven, maar verloor deze partij. Een mooie tweede plaats voor onze tijger!

In de middag mochten onze mannen. Thieme Vermeulen, Duke Vermeij, Daan Cheizoo, Sven Tuerlings, Lars van Dun, Cas van Elzelingen en Douwe Jansen. Deze mannen vielen deze keer buiten het podium maar hebben het zeer zeker niet cadeau gegeven aan hun tegenstanders. Even wat extra aandacht voor Thieme en Sven. Wat hebben deze jongens gevochten. Beide jongens luisterde super naar de aanwijzingen van hun coaches.

Femke Aarden ging vandaag voor het eerst mee om ook als coach te helpen. Een groot compliment voor deze judoka. Hoe Femke met kinderen om gaat is niet te beschrijven. Iedere judoka kreeg even wat aandacht en een aai over de bol na de wedstrijd. Super gedaan Femke!