Daan Cheizoo pakt zilver op het Amerhaltoernooi in Made

Op zondag 24 september is judovereniging NINTAI met 5 judoka’s naar het Amerhaltoernooi in Made geweest.

Michelle Wong, Stan Verduijn en Thieme Vermeulen hebben vandaag weer wat leermomenten gehad waar we tijdens de wedstrijdtraining weer hard aan gaan werken.

Seth Voermans deed vandaag voor de tweede keer mee aan een JBN toernooi. De zenuwen waren tijdens dit toernooi al een stuk minder. Seth wist zelfs een partij naar zich toe te trekken en kwam met een grote glimlach de tatami meer af.

Douwe Jansen zat in een grote poule. Douwe won zijn eerste partij met vol ippon. Zijn tweede partij ging naar zijn tegenstander, zijn derde, vierde en vijfde partij wist hij binnen een paar seconden te winnen. Zijn zesde partij verloor hij met een ippon. Zichtbaar teleurgesteld, maar judomaatje Daan ving hem netjes op. Hij heeft zeker hard gewerkt!

Daan Cheizoo zat net als Douwe in een grote poule. Hij was zelfs zo groot dat ze hem hadden gesplitst en later weer samen hadden gevoegd. Daan wist de ene naar de andere partij te winnen. In de finale had hij het erg zwaar. Vooraf kreeg hij tips van zijn eigen coaches maar ook van collega/coaches van judovereniging made. Na alles gegeven te hebben verloor hij deze partij. Een dik verdiende tweede plaats voor Daan.