Nieuwe indeling rooster en tijdelijke lokatie

Beste Leden, ouders en verzorgers,

Het bestuur en trainers van Judo vereniging Nintai hebben niet stil gezeten tijdens de vakantie, de oude Dojo in Raamsdonk is leeg gemaakt en alle spullen zijn overgebracht naar de voormalige Bibliotheek aan de Brahmsstraat 3 in Raamsdonksveer.

Tijdelijke douches etc. zijn aangebracht, een mooie Dojo/sportzaal is ontstaan. Voorlopig zal deze voormalige bibliotheek ons nieuwe onderkomen zijn, medio 2018 zal de echte nieuwe Dojo gereed komen, Ik moet zeggen, al is deze bibliotheek ons tijdelijk onderkomen het ziet er een stuk mooier en frisser uit als ons oude onderkomen in Raamsdonk. Aanvankelijk hadden we de bedoeling om in het nieuwe seizoen vanaf maandag 28 augustus de Judo groepen van Raamsdonk en Raamsdonksveer in elkaar te schuiven, echter door omstandigheden is onze hoofdtrainer Klaas voor de dinsdagavonden verhinderd.

Met als gevolg dat er behoorlijk gepuzzeld moest worden om de groepen voldoende consistent te maken, we hebben dan ook moeten besluiten om Geertruidenberg mee te moeten nemen in deze reorganisatie. Ook snappen we als bestuur en trainers dat dit een behoorlijke ingreep is maar in het kader van efficiency is dit, ondanks dat we jullie er mee overvallen, toch noodzakelijk om te doen! Er is ook rekening dat de lessen zoveel mogelijk op dezelfde dag zijn gebleven, tevens hebben we rekening gehouden dat een beter doorstroming mogelijk is van Pupil naar Junior en Senior. Natuurlijk is de indeling niet in beton gegoten, in overleg met Klaas en Charlotte is enige verschuiving mogelijk, uiteraard met als restrictie dat de groepen wel in balans moeten blijven.

Maandag 28 augustus starten we in de voormalige Bibliotheek aan de Brahmsstraat 3 in Raamsdonksveer. De groepsindeling ziet er dan als volgt uit (download PDF voor dit overzicht).

We hopen dat U als leden, ouders en verzorgers probeert met elkaar af te spreken om samen de kinderen weg te brengen en op te halen of samen te fietsen. Nogmaals we vinden het erg vervelend u te overvallen met deze verandering maar we hopen dat u allen begrip voor ons moeilijke beslissing op kan brengen.

De nieuwe indeling voor de groepen uit Raamsdonk en Geertruidenberg krijgt u per brief thuis bezorgd.

Met vriendelijke groet,
Namens trainers en bestuur.

Henny Bisschop

Download bestand