9 judoka`s van JV Nintai naar Krimpen aan den Ijssel

Op zaterdag 17 juni vertrok judovereniging Nintai met 9 judoka`s naar het judotoernooi in Krimpen aan den IJssel.

Quinte Deckers en Nola Lior beten het spits af. Nola had het zwaar vandaag. Ze had sterke meiden tegenover zich staan. Nola gaf ze zeker niet cadeau en heeft het haar tegenstanders ook zwaar gemaakt. Quinte had vandaag een top dag. Zus Chloë is pas geleden geopereerd aan haar sleutelbeen en mocht vandaag alleen mee om haar teamgenootjes aan te moedigen en te coachen. Quinte heeft super geluisterd naar Coach Lars en hulp Chloë. Dit resulteerde voor een welverdiende eerste plaats.

Daan Cheizoo, Sven Tuerlings en Lars van Dun stonden al snel klaar na de 2 meiden. Sven durfde vandaag na maanden lang heel mooi in te zetten. Coach Lars was enorm trots op hem. Sensei Lotte gaat hier in de trainingen weer meer door. Daan moest even wat energie van coach Lars hebben. Nadat hij dit had gehad ging hij super judoën. Daan mocht plaatsnemen op de tweede plek. Lars had het vandaag zwaar. Ondanks dat hij het zwaar had heeft hij heel mooi judo laten zien.

Douwe Jansen en Stan Verduijn hadden vandaag beide een goede dag. Douwe was een paar uur te vroeg maar toen hij dan eindelijk te mat op mocht liet hij zien dat hij niet voor niks gekomen was. Douwe heeft coach Lars met open mond staan laten kijken. Door zo hard te judoën kon er niks anders meer dan de eerste prijs mee naar huis te nemen. Stan had vandaag een grote glimlach op zijn gezicht. Niet alleen zijn glimlach was mooi om te zien maar ook zijn judokunsten. Stan wist vandaag een mooie zilveren medaille te behalen.

Owen van Dongen sloot de dag af. Owen heeft een tijdje moeten wachten op zijn eerste partij. Overal stond file waardoor meer dan de helft van de judoka`s nog niet gearriveerd waren. Owen heeft vandaag hard gewerkt en het zeker niet cadeau gegeven aan zijn tegenstanders.

Wij kijken weer tevreden terug op de resultaten van onze judoka`s. Ook het teamverband was weer goed vandaag. Coach Lars belde sensei Lotte dat zij heerlijk van het zonnetje mocht genieten ’s middags. De judoka`s en sensei Lotte bedanken coach Lars voor zijn goede inzet!