Wim Krijnen vijftig jaar lid van J.V. Nintai

Geertruidenberg – Henny Bisschop Voorzitter van J.V. Nintai speldde 3 april de gouden Nintai jubileumspeld op bij Wim Krijnen in verband met zijn vijftigjarig lidmaatschap van J.V. Nintai. Wim is een van de leden van het eerste uur van J.V. Nintai en is lid vanaf 1 april 1967. Wim heeft alle banden doorlopen en is in het bezit van de zwarte band, wat betekent dat hij een meester in de Judo is. Vanzelfsprekend heeft hij hier hard voor moeten trainen.

Wim is op allerlei manieren betrokken bij J.V. Nintai, zoals van mede organiseren van wedstrijden tot het verbouwen van de Dojo. Ook behoort Wim tot het scheidsrechterskorps van de Judo Bond Nederland, bijna ieder weekend is hij op pad om ergens in den landen wedstrijden in goede banen te leiden. Vrijwel iedere maandagavond trekt Wim zijn Judogi (judo pak) aan om samen met de senioren groep te trainen en draait hij hier fanatiek zijn trainingen en wedstrijden mee. Wim ondersteunt jongere en minder ervaren judoka`s met raad en daad. Met de grote staat van dienst die Wim heeft binnen J.V. Nintai is Wim uiteraard ook erelid van deze vereniging en zijn wij als vereniging trots om een lid met een dergelijke statuur in ons midden te hebben.