9 judoka’s van Judovereniging NINTAI naar Middelbeers

Op zondag 19 maart reisde judovereniging NINTAI met 9 judoka’s af naar Middelbeers. In de eerste groep zaten onze jongste judoka’s. Stan Verduijn, Duke Vermeij en Thieme Vermeulen beten het spits af. Eenmaal op de weegschaal geweest mochten de broodjes de tassen uit. Na het ontbijt werden de mannen al snel omgeroepen voor de wedstrijden. Stan Verduijn beet het spits af. Hij heeft hard gewerkt voor zijn derde plaats. Duke Vermeij had vandaag super krachten. Duke heeft netjes staan judoën en ging naar huis met de zilveren medaille. Thieme Vermeulen zat vandaag in een sterke poule. Hij bleef keurig staan en zette verschillende worpen in. Een welverdiende derde plaats voor Thieme.

In de groep hierna zaten Chloë Deckers, Quinte Deckers en Lars van Dun. Bij familie Deckers was een deal gesloten voordat ze naar het toernooi gingen. Met 5 medailles gingen de dames uiteten. Dit is zeker gelukt. De ene na de andere spetterende worp kwam voorbij. Chloë werd eerste en Quinte werd derde. Eet smakelijk meiden! Lars van Dun heeft net als de meiden tijdens deze ronde super zijn best gedaan. De glimlach was ongeveer net zo groot als de zilveren medaille die hij om kreeg.

Na deze ronde mochten Maaike Ligtvoet en Daan Cheizoo de tatami betreden. Daan had vandaag naast zijn 2 vaste coaches ook zijn vaders als coach mee. Arjan Cheizoo heeft ons vandaag de gehele dag geholpen. Namens coach Lotte en Lars bedankt!

Daan heeft over zijn langste wedstrijd nog geen 20 sec gedaan. Hij ging naar huis met de gouden medaille. Maaike Ligtvoet heeft een paar leuke worpen ingezet. Ze wist een partij naar zich toe te trekken. De coaches zijn trots op haar. Een derde plaats voor Maaike.

Als laatste mocht Sven Tuerlings zijn kunsten laten zien. Sven heeft vandaag nieuwe worpen gedaan. Zijn favoriete worp liet hij even weg en probeerde te combineren. Dit heeft hij heel netjes gedaan. Hij verloor 1 partij maar won de rest. Een zilveren medaille voor Sven.