JV. NINTAI organiseert laatste Hajime 2016

Om 13.30 uur stonden de eerste judoka’s al te springen om te tatami te betreden. De eerste groep bestond uit maar liefst 29 judoka’s waarvan 7 NINTAI judoka’s. Floris Klep, Lugiano Bestebreur, Stan Verduijn, Douwe Jansen, Nola Lior, Lars van Dun en Duke Vermeij.
Lugiano deed vandaag voor de eerste keer mee. Nog maar pas bij de wedstrijdgroep, wat hij op de mat zeker niet liet merken. Hij ging tekeer als een verleerd judoka.
De andere judoka’s hebben weer de nodigen punten bij elkaar weten te sprokkelen. Dit resulteerde in een oranje vaan voor Douwe en Duke. Een groene vaan voor Nola. Een blauwe vaan voor Lars en tot slot een zwarte vaan voor Stan.

Om 16.00 uur stond de tweede groep alweer klaar. Deze groep bestond uit 24 judoka’s waarvan 10 NINTAI strijders. Aimy de Beus, Michelle Wong, Kyran Lior, Quinte Deckers, Wesley de Man, Maaike Ligtvoet, Sven Tuerlings, Owen van Dongen, Danique de Beus en Chloë Deckers. Ook deze judoka’s hebben weer hard gestreden voor de punten. Aimy de Beus ging naar huis met een welverdiende bruine vaan. Owen had nog een zwarte vaan tegoed van de vorige keer. Deze nam hij met trots in ontvangst.

Mede door het teamgevoel gaan deze judoka’s met sprongen vooruit. Dit is ook duidelijk op de groepsfoto te zien! Ook aan hulpouders/bestuursleden/trainers hadden we weer niet te klagen. Namens alle judoka’s hartelijk dank voor jullie bijdragen deze middag.