De OW Judovereniging Nintai seizoen 2016/2017 zijn weer gestart

Zaterdag 12 november is er weer op de eerste Onderlinge Wedstrijden van dit seizoen gestreden.

Er hadden weer heel veel kinderen ingeschreven om in teamverband te strijden om zich kampioen OW te mogen noemen. In de eerste groep waren dit Anna, Bram, Thijs, Amy, Brenda, Karlijn, Seth, Marit, Justin, Yente, Philip, Luciano, Imme, Keira, Jesse, Bryan, Jill, Liz, Vayenne en Aurelio. Deze kinderen werden verdeeld in vier groepen. Met de inzet die deze kids hebben getoond kan men niet spreken van een verliezend team. Wat een strijdlustige kanjers hebben we gezien!!!

Daar waar de eerste groep al gezorgd had dat de temperatuur in de dojo opliep, werd dit gevoel versterkt door de opkomst in de tweede ronde.
In deze ronde waren Aafke, Arthur, Brinsley, Colin, Elias, Evi, 2 Fleur`s, Jayden, Jens, JoĆ©lle Lucas, Megan, Niek, Niels, Quintin, Roy, Sanne, Senna, Sep, Steef, Tess, Timo, Tyro, 2 Wesley`s, Jurre, Jacco, Kuno, Gide, Max en Lucas de kanjers. Gestreden werd in acht teams. Wat een gezellige drukte… Het vergde even wat organisatie, maar toen de teams goed ingedeeld waren kon ook voor hun het strijden beginnen. Er zijn mooie partijen gespeeld. Wat een inzet..

Wat is de organisatie blij met deze enthousiaste en grote opkomst. De blije gezichten die de kinderen toonde na het uitreiken van de oorkonden geeft een tevreden gevoel bij alle vrijwilligers die het mogelijk hebben gemaakt om deze wedstrijddag weer goed te laten verlopen. Een pluim voor deze mensen. Bedankt!!! We hopen in de toekomst weer op jullie te kunnen rekenen.

Voor meer foto`s van deze OW kunt u onze facebook pagina bezoeken, of natuurlijk een bezoek brengen aan de website: www.judoverenigingnintai.nl.