Wederom een succesvol Hajimé voor Nintai judoka’s

Zaterdag 28 mei was het op een na laatste Hajimé toernooi van dit judoseizoen in onze eigen Dojo.

14 Nintai judoka’s hadden zich voor dit toernooi ingeschreven. Vanaf twee uur streden 7 Nintai judoka’s op de tatami in de leeftijdsgroep tot 9 jaar. Stan Verduijn heeft een aandacht puntje meegekregen van Sempai Wil voor het volgende Hajimé Toernooi. En de andere zes hebben prima staan judoën ga zo door! Thieme Vermeulen en Duke Vermeij gingen beide huiswaarts met de dik verdiende gele vaan. Maaike Ligtvoet en Quinte Deckers konden trots de groene vaan mee huiswaarts nemen en Lars van Dun en Raïssa van Bragt hebben deze middag weer een aantal punten bijverdiend.

De tweede ronde vanaf 16.00 uur betraden de al meer ervaren Hajimé strijders de tatami vanaf 9 jaar. Alleen Jesse van Delft was in deze groep de judoka die voor het eerst tijdens een Hajimé de tatami betrad om de strijd aan te gaan met andere judoka’s. Maar Jesse speciaal voor jou een compliment van Sempai Wil. Je hebt het heel goed gedaan je mag trots zijn op jezelf. Owen van Dongen, Chloë Deckers, Wesley de Man en Wendy van Doesburg hebben deze tweede ronde allemaal hun puntenaantal weer goed omhoog zien gaan. Thijs Branderhorst en Michelle Wong ontvingen na afloop al de zwarte vaan, zij gaan beide nu strijden voor de bronzen medaille.

Het volgende Hajimé is de laatste van dit seizoen, we noemen het een SUPER HAJIMÉ. Dit laatste Hajimé zijn er dubbel punten te verdienen. En zal plaatsvinden in de Sporthal de SLAGEN, de Gaard 2 in Waalwijk op zaterdag 25 juni 2016.
Denkt u nu judo dat is een leuke sport voor mijn zoon of dochter! Meer informatie over de judolessen en de foto’s kunt u vinden op onze website. www.judoverenigingnintai.nl.