Hogere kyu examens judovereniging NINTAI

Na vier weken van examens kan judovereniging NINTAI een viertal leden feliciteren met een hogere kyu graad.

Sam van Zelm beet het spits af met zijn maat Lars Laro. Sam en Lars hebben een aantal maanden extra trainingen gevolgd, en dat was duidelijk te zien. Sam heeft een mooi examen laten zien en is sinds enkele weken de drager van een bruine band (eerste kyu). Nu op naar je eerste dan (Zwarte band).

De weken erna waren de examens van Guus Kools, Timo Bouwens en Joe den Braber. Deze jongens zitten nog niet zo lang bij de senioren groep maar hebben heel snel hun draai daar gevonden. Ook zij mogen zich voortaan op de tatami (judomat) laten zien met een hogere kyu graad. Om hun middel kleurt voortaan een blauwe obi (band).

Trainers en bestuur feliciteren deze jongens met het behalen van hun hogere kyu graad.