13 deelnemers voor hajime judovereniging NINTAI

Zaterdag 21 februari waren de maandelijkse hajime wedstrijden bij onze collega’s in Waalwijk.

In de eerste groep namen Stan Verduijn, Raïssa van Bragt, Quinte Deckers en Lars van Dun deel. Stan, Raïssa en Quinte namen Lars, die voor de eerste keer deelnam, mee door de vuurdoop. Na een aantal mooie wedstrijden wisten Raïssa en Stan genoeg punten te verzamelen voor een oranje vaan. De tevreden gezichten die van de mat af kwamen gaven Sensei Lotte een blij gevoel. Ze heeft gezien waar nog aan gewerkt kan worden, wat hopelijk resulteert in nog meer judosucces.

In de tweede groep namen Maaike Ligtvoet, Chloë Deckers, Owen van Dongen, Sven Teurlings, Tigo Zijlmans, Thijs Branderhorst en Wesley de Man deel. Dit keer beginnen we met Thijs Branderhorst. Deze heeft mij namelijk blij verrast met zijn judokwaliteiten. Zowel links als rechts werden worpen ingezet. De tegenstander zal wel draaierig van hem geworden zijn. Er zijn hem weer de nodige punten toegeschreven. Je blauwe vaan is in zicht. Ook van de overige deelnemers in de tweede groep heeft Sensei Lotte genoten. Er zit een vooruitgang in jullie verscheidenheid aan worpen. Helaas kan er niet voor iedereen een vaan zijn want dat hadden jullie wel verdiend. De gelukkige die wel met een vaan naar huis gingen waren Tigo Zijlmans (groene vaan), Chloë Deckers en Sven Teurlings (bruine vaan) en judoka van de dag was Wesley de Man met zijn bronzen medaille.

Wilt u deze judoka’s in levende lijve in actie zien, dan bent u van harte welkom op 19 maart bij het hajime in Raamsdonk. Kerkplein 7A. De wedstrijden beginnen om 14:00 uur.