28 judoka’s zijn net voor de kerstvakantie geslaagd voor hun bandexamen

In de laatste twee weken voor de kerstvakantie waren er bij judovereniging Nintai weer de slip- en bandexamens op de afdelingen in Raamsdonk, Raamsdonksveer en Geertruidenberg.

Alle judoka’s zijn weer een stapje verder gegaan op weg naar de volgende Kyu (band) ze hebben allemaal een nieuwe kleur slip verdiend. Gefeliciteerd voor jullie allemaal. 28 judoka’s waren zover om examen te doen voor de volgende kyu (band) Of dit nu was door op de afdeling dit voor onze judoka’s uit de G-judogroep, of tijdens het centraal examen in onze dojo te Raamsdonk op 12 december. De spanning rond een examen is er natuurlijk niet minder om. Maar ze zijn allemaal geslaagd! Voor de gele band, 5e kyu, 13 judoka’s: Anne Barnhoorn, Mees Groen, Bart van Oosterhout, Nina Hofkens, Linske Vermeulen, Remco Stroop, Jurre de Ruyter, Wes den Braber, Megan Paans, Rick van den Hoven, Wesley Snijders, Marit van Campen en Sam van Eijk. Voor de oranje band, 4e kyu, 12 judoka’s: Harm Rijpert, Tigo Zijlmans, Kevin Wong, Michelle Wong, Elias Oubelkas, Owen van Dongen, Suraya van den Heuvel, Rosalie Goedel, Jasmijn Goedel, Teun van Huffelen, Niels Rijksen en Sven Teurlings. Voor de groene band, 3e kyu, 3 judoka’s: Melvin van Beek, Wytse Bonninga en Tijl de Kievit.

Van harte gefeliciteerd! En ga zo door op weg naar je volgende kyu! Namens alle trainers, contactpersonen en bestuur judovereniging Nintai.

Download bestand