Onderlinge wedstrijdjes en speurtocht op 27-06-2015

Onderlinge wedstrijdjes en speurtocht op 27-06-2015
Een combinatie dag waarbij de judoka’s tot 8 jaar ’s morgens de strijd tijdens de 3e onderlinge wedstrijdjes op de tatami tegen elkaar aan gingen. De vele ouders op de tribune hebben hun judoka’s tijdens deze wedstrijdjes in actie gezien, en van vele heb ik gehoord dat hun kinderen super hun best hadden gedaan! En dat ze duidelijk konden zien dat ze afgelopen jaar veel judotechnieken bij geleerd hadden. De groep vanaf 8 jaar ging in Raamsdonk speuren naar vossen en opdrachten. Natuurlijk stond ook hierbij de judosport centraal.
Rond het middaguur werd er door de dames van de Nintai catering aan iedereen een lekker broodje knakworst en drinken geserveerd . Met dank aan Van Beek & Bloemsaat Fysiotherapie was er ook een panna veldje waarin natuurlijk ook tijdens de lunch de strijd tegen elkaar gewoon doorging. Er kwam ook nog een PLUS Vos op visite wat vooral de kleinere kinderen super vonden.
Na het middaguur draaiden we de rollen om en ging de groep vanaf 8 jaar de strijd tegen elkaar aan op de tatami en ook hierbij waren weer vele toeschouwers aanwezig en gingen de jongsten door Raamsdonk speuren.
Rond de klok van 15.00 uur was deze groep klaar met speuren en konden ze moe maar trots in het bezit van een oorkonde en medaille met hun ouders mee naar huis. De anderen waren nog volop in actie op de tatami en deze groep was rond de klok van 16.00 uur uit gestreden ook voor deze judoka’s was er een oorkonde en een medaille.
Judovereniging Nintai kijkt terug op een geslaagde dag en wil bij dezen zonder namen te noemen iedereen die deze dag op een of andere manier geholpen heeft bedanken. Super bedankt voor jullie ondersteuning!

Download bestand