Nintai judoka’s in actie op laatste Hajimé toernooi van judoseizoen 2014/2015

Nintai judoka’s in actie op laatste Hajimé toernooi van judoseizoen 2014/2015

Zaterdag 18 april 2015 was alweer het laatste Hajimé toernooi van dit judoseizoen.

Een mooie gelegenheid voor de Nintai judoka’s om nog net de laatste punten of dat felbegeerde vaantje in ontvangst te nemen. En daar werd afgelopen zaterdag dan ook hard voor geknokt op de tatami, deze keer bij judovereniging Asahi in Waalwijk. In de eerste groep tot 9 jaar waren er drie Nintai judoka’s Suraya, Sven en Raïssa, deze moesten alle drie, al hun geleerde judotechnieken in de strijd gooien. Om een wedstrijd te winnen. Raïssa deed voor de eerste keer mee, en heeft laten zien dat je ook de dames van onze judovereniging niet moet onderschatten! Petje af! Raïssa je eerste punten zijn binnen! Sven mocht het oranje vaantje mee naar huis nemen en ook Suraya is weer een stap verder gekomen en deze dame is al op weg naar het zwart vaantje.

Hierna waren de judoka’s vanaf 9 jaar aan de beurt. Deze keer waren er zeven Nintai judoka’s die op deze zonnige zaterdag de strijd aan gingen voor de punten op weg naar een nieuw vaantje..Wendy, Tigo, Kyran, Michelle, Chloë, Danique en Aimy. En zonder de andere judoka’s tekort te willen doen want ik heb echt prachtige wedstrijden gezien! Wendy en Kyran deze laatste stond voor de 2e keer op een hajimé toernooi, geweldig wat heb ik jullie hard zien werken op de tatami, wat hadden jullie een zware tegenstanders duidelijk veel verder in puntenaantal en dus ook al veel verder in de Hajimé judowedstrijden. Maar jullie hebben echt super je best gedaan en een topprestatie geleverd! Ook een compliment naar Danique en Tigo deze stonden voor de tweede keer te strijden op een Hajimé toernooi en hebben ook top gepresteerd. Geel vaantje was er naar afloop voor Tigo, Kyran en Danique. En oranje voor Aimy. De andere drie dames Wendy, Michelle en Chloë zijn weer flink omhoog gegaan in punten en zullen na de zomervakantie als de Hajimé toernooien weer beginnen snel een volgend vaantje in ontvangst mogen nemen.

Denkt u nu judo dat is een leuke sport voor mijn zoon of dochter!! Meer info over de judolessen kunt u vinden op onze website.
www.judoverenigingnintai.nl.

Download bestand