Judovereniging Nintai actief op twee fronten

Judovereniging Nintai actief op twee fronten.

Zaterdag 11 april waren judoka’s van JV Nintai actief op toernooien in Nederland en Belgie. Alle deelnemende jongens en meiden lieten uitstekende resultaten zien en werden met eremetaal beloond.

In Hank werden de wedstrijden voor beginnende wedstrijdjudoka’s georganiseerd.
In de ochtend namen namens Nintai 3 meisjes deel aan dit goed georganiseerde toernooi.
Suraya van de Heuvel en Chloe Deckers zaten beide in dezelfde poule.Beide dames draaien mee in de wedstrijdgroep van Nintai en kennen elkaars technieken door en door.
Suraya wist beslag te leggen op een mooie derde plaats en Chloe werd eerste in deze poule.
Maaike Ligtvoet is nog geen wedstrijdjudoka maar wel op weg daar naartoe. Zij deed heel goed haar best, maar moest het toch afleggen tegen de judoka’s met iets meer ervaring.
Ook zij mocht een bronzen medaille naar huis meenemen.

s’Middag kwamen de jongens van Nintai in actie. Brian Brochard , Mees Groen en Tigo Zijlmans behaalden alle drie een bronzen medaille.
Wesley de Man en Owen van Dongen kwamen net een trede hoger en behaalden zilver.
Timo Bouwens, de wat meer ervaren judoka , draaide een heel sterk toernooi.
Met 3 winst partijen behaalde hij het hoogste treetje op het podium en werd hij kampioen in zijn poule.
Trainers Lotte en Klaas gingen met een goed gevoel huiswaarts. De inzet van de Nintai judoka’s was uitstekend en de resultaten naar tevredenheid.

Dezelfde dag reisde Vera Wandel naar onze zuiderburen om aan het internationale toernooi de Soeverein Judocup Lommel deel te nemen. Zij zat in een mixpoule met de meiden uit Nederland en Belgie en heeft drie wedstrijden gedaan. Alle partijen werden met ippon gewonnen en zo eindigde Vera op de eerste plaats.

Op de wedstrijdagenda voor het komend weekend staan Hajime te Waalwijk voor de beginnende (wedstrijd) judoka’s en Open Berlicum voor de wat meer ervaren teamgenoten.

Voor meer informatie over JV Nintai, de wedstrijdtrainingen en foto’s kijk op http://www.judoverenigingnintai.nl.

Download bestand