Made Amerhal toernooi

Made Amerhal toernooi een mooie dag !
Afgelopen zondag kwamen de judoka’s van Nintai naar Made om zich te meten aan de andere judoka’s in een deze mooi georganiseerde wedtrijd. Het was weer het begin van dit judowedstrijdseizoen dat we weer mochten starten in dit toernooi. Sommigen moesten al vroeg uit de veren deze dag. Dat was weer eventjes wennen. Natuurlijk was het voor elke ouder deze wedstrijd weer enorm spannend. En zaten sommigen van ons weer met een bonzend hart op het puntje van onze stoel, als je eigen kind aan de beurt was. Afgewisseld met een gezellig gesprek met de buurman/ -vrouw.
Semena en Vera moesten tussen acht en tien over half negen zich melden bij de weging.
Aangezien Vera met haar 22,5 kg ietsje te licht was voor de lichtste poule werd zij ingedeeld in de 24 plus. Maar dat schrok haar niet af. Zelfs als ze tegen een jongen moest judoën, draaide ze daar haar hand niet voor om. Na een aantal mooi gestreden wedstrijden viel ze helaas net niet binnen de prijzen. Toch erg knap dat ze zo haar mannetje stond !!!
Semena streed binnen drie wedstrijden en haalde een mooie eerste prijs binnen. Super !
Twan streed 5 wedstrijden en behaalde net binnen de laatste seconden van de wedstrijd genoeg punten voor een mooie tweede plaats.
Gillian, Noah, Thomas en Mathijs werkten erg hard die dag maar helaas, ze krijgen nog wel kans dit seizoen.
Jerom won 5 wedstrijden, alsmede de laatste tegen een oude bekende. Waar hij dit keer wel van won en behaalde ook een mooie eerste prijs.

Download bestand