Noah Basters en Twan van Wijnen, eerste plaats op internationaal toernooi Arnhem

Noah Basters en Twan van Wijnen, eerste plaats op internationaal toernooi Arnhem
Zondag werd er een internationale wedstrijd gehouden in Arnhem. Dat was niet naast de deur. Alle 4 de judoka’s van judovereniging Nintai bereikten een mooie podiumplaats.
Omdat de judoka’s allemaal wat ouder worden, hoefden ze niet al te vroeg aanwezig te zijn. Prettig, zeker omdat het toch een eindje rijden was.
Twan van Wijnen was de jongste en mocht ook als eerste van de 4 beginnen. Hij kwam uit in de -42 kg. De eerste partij won hij met 2x wazari. De tweede partij won hij met een ipon. De derde partij won hij op scheidsrechtersbeslissing, aangezien hij meer aanviel dan zijn tegenstander. Omdat hij de vierde partij ook won met een ipon, mocht hij op het podium komen. Daar ontving hij een prachtige eerste prijs (grote glazen bokaal).
Jerom van Wijnen kwam uit in de 60 plus klasse (zwaarste klasse). De eerste partij won hij met een ipon. De tweede partij verloor hij met een ipon, terwijl hij eerst met een yugo voorstond. Maar de derde partij won hij weer met een ipon. Goed voor een derde plaats.
Anouk Heijne kwam uit in de min 36 kilo. Eerste partij won ze met een yugo. De tweede met een ipon en de derde verloor ze. Maar de vierde won ze mooi weer met een ipon. Zij kreeg de tweede prijs.
Noah Basters kwam uit in de -34 kg. Zijn eerste partij won hij met een ipon. Zijn tweede partij ook met een ipon. De derde partij weer met een ipon. Ook hij mocht het podium betreden. Waar ook hij een prachtige eerste prijs in ontvangst nam ( dezelfde glazen bokaal, incl. beschermingsdoos).

Download bestand