Nintai sleept ongelooflijk veel prijzen binnen op het Sprokkeltoernooi in Rijen.

Nintai sleept ongelooflijk veel prijzen binnen op het Sprokkeltoernooi in Rijen.
Coaches Karina Klatt en Mark van Wijnen waren zeer trots op al onze judoka’s deze dag. Zij zetten allemaal hun beste beentje voor. En zeker niet zonder resultaat ! ! !
Wat een topdag ! Op deze leuke en goed georganiseerde wedstrijd in Rijen.
We begonnen de wedstrijd met onze dames. Semena verloor haar eerste partij. De tweede partij won ze met een uchi-mata, een houdgreep en ipon (10 punten). De derde kreeg ze wazariscore met een ipon-seonage (schouderworp).
Ze werd derde.
Anouk won de eerste partij met een co-uchi-mata-comi ( kleine binnenwaartse zwaai met doorsturing).De tweede verloor ze. De derde verliep als de eerste partij waarna ze de partij afmaakte met een houdgreep. En de vierde won ze met een houdgreep.
Ze werd tweede.
Vera won de eerste partij met een wazariscore afgemaakte met een houdgreep. Won de tweede met een o-soto-gari (beenworp) en daarna met een houdgreep. De derde won ze met een ipon.
Ze werd eerste.
Britt verloor de eerste partij. De tweede won ze met een houdgreep.
Ze werd tweede.
Thomas verloor de eerste partij. Maar won de tweede door mooi aan te vallen, de tegenstander kreeg voor passiviteit een shido (strafpunt). De derde partij kreeg hij de tegenstander in een houdgreep en won hij. De vierde partij verliep als de derde.
Hij werd tweede.
Jay, Gillian, Timo, Tim, Mathijs vielen helaas niet in de prijzen. Zij hadden zeker gevochten voor wat ze waard waren. Soms waren ze de jongste in de poule of was het de eerste keer dat ze aan zo’n wedstrijd meededen.
Noah won zijn eerste partij met een ipon-seonage (schouderworp). De tweede met een houdgreep. De derde met een uchi-mata (heupworp). De vierde partij in de finale verloor hij.
Hij werd tweede.
Jerom won zijn eerste partij. De tweede partij won hij met een houdgreep. De derde partij won hij. En de vierde won hij ook.
Hij werd eerste.
Twan won zijn eerste partij. De tweede won hij ook. De derde won hij ook. En de laatste finalepartij won hij, omdat hij mooi aanvallend speelde en zijn tegenstander straf opliep ( teveel verdediging).
Hij werd eerste.
Al met al een mooi resultaat als je bedenkt dat we met 13 kinderen kwamen en met 8 prijzen naar huis mochten gaan.
Mocht u nog interesse hebben in foto’s en trainingstijden, kijk dan op onze website: www.judoverenigingnintai.nl

Download bestand