JV Nintai haalde 6 prijzen op de Open Brabantse Kampioenschappen binnen

JV Nintai haalde 6 prijzen op de Open Brabantse Kampioenschappen binnen.
Deze Kampioenschappen werden op 3 maart 2013 georganiseerd in Wouw. JV Nintai haalde heel knap 6 prijzen binnen. Twee eerste, twee tweede en twee derde prijzen.
Jay mocht voor de eerste keer aan deze wedstrijd meedoen. Hij deed zijn best maar verloor 3 maal. Semena had de eerste wedstrijd gewonnen met een ko-o-uchi-gari. De tweede partij verloor zij. De derde partij stond ze achter met een wazari en wist dit om te draaien in een ipon. Middels een mooie schouderworp. Zij werd eerste.
Vera verloor de eerste wedstrijd. De tweede partij won ze met een beenworp, waardoor ze een yugo haalde. De derde partij verloor ze op scheidsrechtersbeslissing. Zij werd derde.
Britt won de eerste partij met een wazari. De tweede partij won ze met een ipon. Middels een houdgreep. Zij werd eerste.
Noah, Tim, Gillian en Mathijs streden hard voor wat ze waard waren, maar kregen geen prijs.
Twan won de eerste partij op scheidsrechtersbeslissing. De tweede partij verloor hij. De derde partij won hij met een wazari middels een schouderworp. Hij werd derde.
Anouk won de eerste partij. Middels een schouderworp. De tweede partij won ze met ipon. Middels een beenworp. De derde partij won ze met 2 wazari scores. Middels een been- en een heupworp. Helaas verloor ze de vierde partij, waardoor ze tweede werd.
Jerom won de eerste partij met een scheidsrechtersbeslissing in de golden score ( tijdsverlenging van twee minuten). De tweede partij won hij met een ipon ( hoogste score). De derde partij verloor hij met een yugo van jongen uit de zwaardere klasse. Dit was een was een spannende wedstrijd. Hij werd tweede.

Download bestand