Clubkampioenschappen uitslagen 2011

Clubkampioenschappen Nintai een familiefeest.
Zondag 3 Juli was het zover. Na weken van proefwedstrijden op de afdelingen was het grote moment daar. De clubkampioenschappen van judovereniging Nintai!!
In alle vroegte waren de vrijwilligers aanwezig. Na een korte instructie wist iedereen waar hij of zij was ingedeeld om te helpen. Al snel druppelde de eerste deelnemers binnen. Het feest kon beginnen….
Na een korte vrijwillige warming up werden alle kinderen terug naar de kleedkamers geleid. Eén van de trainers had het idee om alle deelnemers even in de spotlights te zetten. Terwijl het lied “Eye of the tiger”door de Koloszaal galmde, kwamen alle judoka`s twee aan twee binnen. 120 kinderen die een witte stoet vormden, geweldig!
Na dit spektakel werd het tijd om de poule-indeling bekent te maken. Alle kinderen werden zo snel mogelijk naar de mat begeleid, de wedstrijden konden beginnen.
De kinderen hadden er zin in. Er werd gestreden naar eigen kunnen. Ouders konden na gelang behoefte kijken. Van de vertederende kleuters tot aan de knallende partijen van de wedstrijdjudoka`s, met daar tussenin al onze recreanten. De mooiste partijen zijn gestreden. Verrassende uitslagen waren het gevolg. Tim Bothof in actie tegen Guus Kools.
Hieronder alle uitslagen per poule op een rijtje: Poule 1: 1e Jerom van Wijnen, 2e Rik Verduin, 3e Sam van Zelm, Lars ligtvoet, Loes Drost. Poule 2: 1e Twan van Wijnen, 2e Anouk Heijne, 3e Luuk van Strien, Micha Ghazarian, Noah Basters. Poule 3: 1e Thomas de Bruin, 2e Isa v.d. Werken, 3e Jeffrey Kievits, Thijs Schellekens, Tim v.d. Pluijm. Poule 4: 1e Gillian v.d. Heuvel, 2e Casper veringmeijer, 3e Rachel Keller, Timo Bouwens. Poule 5: 1e Gabie Rosenboom, 2e Dylan v.d. Heuvel, 3e Sylvana Aerts, Jasmijn v. Disseldorp, Nicole Pruijssers. Poule 6: 1e Bram v. Beurden, 2e Mark Bothof, 3e Damian Elbers, Alex v. Tooren. Poule 8: 1e Steven Kools, 2e Rick Segers, 3e Tim Dubbelman, Lucas Prins. Poule 9: 1e Tim Bothof, 2e Martijn de Wit, 3e Guus Kools. Poule 10: 1e Koen v. Seters, 2e Joëlla Oerlemans, 3e Melvin v. Beek. Poule 11: 1e Mike Zeeuwen, 2e Daan v. Peursen, 3e Lars v.d. Vaart, Jimmy Mekes. Poule 12: 1e Xander Zeeuwen, 2e Stan v.d. Pluijm, 3e Tim v. Vugt, Willem de Jongh. Poule 13: 1e Matthijs de Bruijn, 2e Joe den Braber, 3e Job Derksen, Wytse Bonninga, Thijs v. Ham. Poule 14: 1e Britt van Veen, 2e Eline de Wit, 3e Pim Huijsdens, Jurgen de Jongh. Poule 15: 1e Jordi de Ruijter, 2e Niek Coolbergen, 3e Sem Kwakkernaat, Robey Pinkxeren. Poule 16: 1e Ian v. Dortmont, 2e Niels Netten, 3e Kevin Wong, Kane Stoner. Poule 17: 1e Suze Smits, 2e Semena Trimbach, 3e Jamy Henskens, Esther Hof. Poule 18: 1e Britt v.d. Pluijm, 2e Isa van Strien, 3e Sanne Kreijsig. Poule 19: 1e Ivo Schelhaas, 2e Yves v. disseldorp, 3e Jess v.d. Pluijm, Ruben v.d. Ham. Poule 20: 1e Harm Rijpert, 2e Thomas Reitsma, 3e Niek v.d. Pluijm. Poule 21: 1e Diego van Beek, 2e Tobey v.d. Pluijm, 3e Boaz Thoen, Alek Folkertsma. Poule 22: 1e Jochem Ligtvoet, 2e Davey v. Mook, 3e Jharick Pinkxteren. Poule 23: 1e Mike v.d. Rijk, 2e Jelle de Wit, 3e Wesley Oerlemans. Poule 24: 1e Wytze Renema, 2e Lauro Maas, 3e Niek Jansen, Quinten Quirijnen. Poule 25: 1e Luuk van Tilborg, 2e Luca Zwager, 3e Ruben v. Dortmond, Sjoert v. Onzenoort.Poule 26: 1e Niek v.d. Pluijm, Ralph Kommers, 3e Niels Rijksen, Niek v.d. Heijden. Poule 27: 1e Jannic Thoen, 2e Rens Maas, 3e Dylano Paans, Tijl de Kievit, Joep den Oude. Poule 28: 1e Annet kuijsters, 2e Tigo van Raamsdonk, 3e Suraya v.d. Heuvel, Guy van Disseldorp. Poule 29: 1e Floyd Frerejean, 2e Michail-Troy Veringmeijer, 3e Robin v. beurden. Poule 30: 1e Reno Zwager, 2e Jens v.d. Pluijm, 3e Thijmen v.d. Heijden, Levi Timmers.

Download bestand