Clubkampioenschappen 26 januari 2003

VEEL JUDOPLEZIER TIJDENS DE CLUBKAMPIOENSCHAPPEN
BIJ JUDOVERENIGING NINTAI.
26 januari 2003
Afgelopen zondag is in sporthal “de Veste” voor de 39e keer de clubkampioenschappen gehouden. Sinds 1964 zijn deze kampioenschappen van Nintai langzaam aan uitgegroeid tot een echt “familiefeest”. Een aantal partijen judoën, veel prijswinnaars, een loterij en vooral veel judoplezier. Zondag 26 januari stonden er dan ook weer 100 judoka’s van Nintai op de judomat om clubkampioen van het jaar te worden. De volgende judoka’s bereikten het hoogste schavot en mogen zich clubkampioen van het seizoen 2002-2003 noemen. De prijzen werden uitgereikt door de wethouder sportzaken, de heer Kooij en voorzitter van de JBN district Zuid-Nederland de heer de Graauw.

Bij de meisjes en dames werden kampioen: Lotte de Heijde (zie foto), Aafke Kastelijn, Indra Posthumus en Chantal Goossens.

Bij de jongens en heren werden kampioen: Stijn ten Voorde, Jorick Rullens, Rob van Schendel, Jeroen Imholz, Danny Rutters, Rowan van Luijn, Jos v.d. Zwaan, Edward Verschuren, Glenn van Luijn, Coen de Cloe, Jasper Weterings, Patrick van Deursen, Jim Eijkhout tweemaal (eigen categorie en bij de ouderen), Stefan van Huizen, Eric van Huizen ook tweemaal (eigen categorie en bij de ouderen), Rufano Siberie, Mathy Laros, Niels Holswilder, Sander van Dongen, Michiel Dirven, Jeffrey Kanters en Gerben Schultze. Lars Spruyt werd kampioen in de Open Klasse (afvalsysteem waaraan iedere judoka mee mag doen).

In de pauze was het tijd voor een stuk ontspanning tijdens de demonstratie van de Fitdance-groep. Daarna werden naast de loterij ook de judoka’s gehuldigd die vorig seizoen (2001-2002) iedere training aanwezig waren, of er slechts één hadden gemist. De volgende judoka’s waren er vorig seizoen iedere les bij. Van de afdeling Geertruidenberg: Leroy van Balkom, Swen Broeken, Nicky Oomis, Ian Jansen, Wim Wakker en Michiel Dirven. Van de afdeling Raamsdonk: Tommy Tomaszewski, Kim Tomaszewski, Edward Verschuren en Danny Rutters. Van de afdeling Raamsdonksveer Stefan Fens en van de afdeling Waspik: Jeroen Metzke, Lars Imholz, Dominic Moolenschot, Ralph ten Voorde, Indy Moolenschot, Bas Kemmeren, Jimmy Tuurenhout, Erik v.d. Anker, Ardjoen Mangré, Wouter Kuijsters, Bert Donks, Anne v.d. Pluijm, Terry Schuurmans en Vincent Blok.